PortMobile Intelligence: de sleutel tot efficiënte afhandeling havengeld

De Nederlandse binnenhavens zijn volop bezig met het digitaliseren van hun processen. PortMobile introduceert nu een baanbrekende, nieuwe oplossing die hen helpt hierin flinke stappen te maken: PortMobile Intelligence. Deze geavanceerde tool biedt elke haven de mogelijkheid om het actueel overzicht te hebben van alle schepen die hun kades aandoen.

Wat krijg je?

Met PortMobile Intelligence krijgen havens toegang tot informatie over elk schip inclusief details over afmetingen en lading, eigenaarschap, aankomst- en vertrektijden en factuuradressen. Op basis van die gegevens kunnen ze vervolgens zelf de havengelden berekenen en innen. Wat deze innovatie echt onderscheidt, is het gebruik van publieke gegevens waarbij de privacy van scheepseigenaren altijd wordt gerespecteerd. Bovendien kunnen de gegevens ook handmatig aangepast worden.

Geschikt voor elke haven

PortMobile Intelligence is een uitkomst voor havens die op een efficiënte manier hun havengelden willen innen, zonder hun huidige systemen overhoop te gooien. De tool is volledig zelfstandig te gebruiken en zorgt ervoor dat de havens automatisch de juiste gegevens krijgen om de kosten te berekenen en de facturen naar het juiste adres te versturen. Havens kunnen de gegevens eenvoudig downloaden en handmatig in hun huidige systemen invoeren. Dit betekent dat de bestaande infrastructuur intact blijft, terwijl de kwaliteit van de data omhoog gaat waardoor er minder kans is op misverstanden, vertraging en gedoe.

Het gemak van een abonnement

Bovendien biedt PortMobile Intelligence 100% flexibiliteit. Het systeem is beschikbaar via een abonnementsmodel, waardoor havens op elk gewenst moment kunnen in- of uitstappen. Geen langdurige verplichtingen, maar alle vrijheid om te profiteren van deze innovatieve oplossing wanneer het nodig is.

Ontdek PortMobile Intelligence

Interesse? Lees hier hoe PortMobile Intelligence jouw haven helpt om nog slimmer, efficiënter en klantvriendelijker te werken. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. We komen graag langs om een demo te geven!