Hoe zijn we gestart?

Missie & Visie

Een platform voor het registreren en het verzamelen van alle logistieke data die daarbij hoort heeft nogal wat voeten in aarde. Daar kwamen Jonathan en Rogier al snel achter.

toen ze dieper in gesprek raakten over hun concept met havenmeesters, schippers en administratief medewerkers. “Dit kan efficiënter!” dachten ze. Zo is PortMobile in 2019 begonnen.

Samenwerken

Onze sleutel tot succes is met name nauw samenwerken met schippers, havens en brancheverenigingen. Er voor elkaar zijn, zowel voor schippers, havens als onderling. Dat maakt ons sterk en flexibel tegelijkertijd.
 


PortMobile heeft de applicatie in eigen beheer ontwikkeld, het eerste DAAS (Docking As A Service) platform rond het aan en afmeren. Wij doen dit in samenwerking met onze technische partner CNOC uit Delft!

Expertise
Ons team bezit ruime kennis op het gebied van zowel havenmanagement als technologie. Samen bedenken we oplossingen die intuïtief werken, zodat u snel aan de slag kunt. Wilt u er zeker van zijn dat uw organisatie alle mogelijkheden van onze software benut? Maak gebruik van onze praktische trainingen voor uw medewerkers.

Speciale wensen
Heeft u speciale wensen omtrent het innen van havengelden en het uitvragen van aanvullende informatie? Wij denken met u mee over aanvullingen op onze software. Niets is onmogelijk. Wij laten ons graag uitdagen.